Events

Chapeau Château Fair 2019

Event

Kleurrijk de zomer in met Marc Cain Maastricht op de Chapeau Château Fair

Op zondag 23 juni wordt in de stijlvolle voortuin van Château Neercanne in Houthem-Sint Gerlach voor de derde keer de Chapeau Château Fair gehouden. Tijdens het event krijgen relaties van Chapeau Magazine en Château St. Gerlach de gelegenheid om op het fraai gelegen kasteeldomein klanten te ontvangen, nieuwe klanten te ontmoeten en hun diensten of producten te presenteren.

Een toonaangevende damesmodezaak als Marc Cain Maastricht mag natuurlijk niet ontbreken op een dergelijk stijlvol evenement. Daar zijn we graag bij, zeker nu het ernaar uitziet dat de exclusieve lifestylefair dit jaar nog uitgebreider is dan de twee voorgaande jaren.

Als Marc Cain Maastricht kijken wij ernaar uit om onze klanten en relaties te ontvangen op de Chapeau Château Fair, waar wij een deel van onze nieuwste (najaars)collectie zullen tonen. Iedere gast voorzien wij graag van een vrijblijvend, zomers advies naar de herfst toe.

Op vier momenten gedurende 10 minuten, tonen onze modellen de inspirerende Marc Cain herfstcollectie. Houdt ‘Place de Plaisir’ goed in de gaten. Daar kijkt u uit over de catwalk.

De Chapeau Château Fair begint om 14 uur. De toegang is gratis. Parkeren is mogelijk op het landgoed en op het parkeerterrein van het naastgelegen Adelante.

Terugblik

Be there