Laren

MarcCain
TEAM LAREN

De Winkel

De collecties van Marc Cain Laren blijven verrassen dankzij het gevarieerdere kleurenpalet en de onderscheidende stoffen en dessins. Ieder nieuw thema dat onze winkel bereikt, bezorgt ons een feestje waarbij we u graag uitnodigen. Dankzij de ‘ready to wear’ thema’s is ieder artikel het gehele jaar door draagbaar. Om u een passende ‘look’ te bezorgen, gaan we tot het uiterste. U krijgt op alle fronten het advies en de service die u verdient. Wij willen dat u straalt in uw Marc Cain outfit!

teamleden

A N N I Q U E

close
Kleding is mijn grootste passie. Sinds 2001 werk ik in de mode en sinds 2014 met veel plezier bij Marc Cain in Laren. Vaak zie ik het niet eens als werk maar als een soort hobby. In de winkel behandel ik iedereen zoals ik zelf geholpen zou willen worden. Het leukste vind ik het als een klant met een mooie set blij en met een tevreden gevoel de winkel verlaat.

B R I G I T T E

close
De reden dat ik bij Marc Cain werk, is dat ieder seizoen verrassend is met veel thema’s en voor ieder wat wils. We worden bezocht door een gevarieerd publiek, in zowel stijl als leeftijd. Hun overeenkomst is dat ze genieten van de persoonlijke aandacht, het eerlijke advies en onze servicegerichtheid. Met een opmerking als; “je kunt me uittekenen in een Marc Cain outfit” is mijn dag gemaakt!

J A N N Y

close
Met heel veel plezier werk ik in deze prachtige Marc Cain shop in Laren. Het is fijn om de klanten eerlijk advies te geven over de fantastische kwaliteit en het gebruik van de mooie stoffen. De uitgebreide, kleurrijke collecties uit ieder seizoen hebben voor iedere leeftijd wel iets dat prachtig staat.

P A T T Y

close
Sinds 1999 werk ik in de prachtige Marc Cain winkel in Laren. De collecties zijn ieder seizoen verrassend en vernieuwend met stijlmogelijkheden waar iedere klant zich in kan herkennen. Ook in materiaal-, stofkeuze en technieken blijft Marc Cain vernieuwen en verrassen. Mede daardoor is het fijn om hier te werken. Ik geniet als een klant blij de winkel verlaat en regelmatig terugkomt, gewoon omdat ze enthousiast is over het comfort en de draagbaarheid. Marc Cain is verslavend!

R U U D

close
Sinds de opening van de eerste Marc Cain winkel op 1 december 1990 ben ik werkzaam voor dit prachtige bedrijf. Dat was in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam. Het is een groot genoegen om met de prachtige stoffen en combinaties te werken. En werken in een ‘vrouwenwereld’ bevalt me goed. Ik ben als vader van twee dochters dan ook niet anders gewend!

S A N D Y

close
In 1998 ben ik begonnen op kantoor maar miste de dynamiek van de winkel. Inmiddels voelt het hier als thuis, waar ik met veel plezier werk. Marc Cain is een internationaal, dynamisch modebedrijf met mooie uitdagingen. Ik ben erg trots op ons team en ik geniet van het dagelijks contact met mensen.

Contact

MARC CAIN LAREN

Nieuweweg 11
1251 LG Laren

WhatsApp:  +31 (6) 39 29 71 64

Winkel: 035 531 8489

mc.store.laren@cainco.nl

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag 13.00 -18.00
  • Dinsdag 9.30 -18.00
  • Woensdag 9.30 -18.00
  • Donderdag 9.30 -18.00
  • Vrijdag 9.30 -18.00
  • Zaterdag 10.00 -17.00
  • Zondag Elke eerste zondag van de maand geopend 13.00 17.00
  • Be there