Maastricht

MarcCain
TEAM MAASTRICHT

De Winkel

R E A D Y  T O  W E A R

De collecties van Marc Cain Maastricht zijn voortdurend in beweging. Tijdens ieder seizoen worden wisselende, nieuwe thema’s geïntroduceerd. Wij genieten zelf van de ‘ready to wear’ thema’s die het gehele jaar draagbaar blijven. Om u de ‘look’ te geven die helemaal bij u past, is niets ons teveel. We zijn blij als u stralend met een Marc Cain outfit de winkel verlaat.

teamleden

DORA

close
Ik heb al eerder voor Marc Cain gewerkt met veel plezier en toen er weer het verzoek was of ik interesse had in een functie hoefde ik uiteraard niet lang na te denken. Het voelt goed om met een heel bijzonder fijn team te werken maar desalniettemin om te werken in een van de mooiste winkels van Maastricht met hele fijne vaste klanten. Ik draag graag bij aan het geven van een goed gevoel bij de klanten en als ik ze blij de winkel uit zie lopen, doet mij dat goed.

K A R I N

close
Marc Cain ontdekte ik in 2001. Nog altijd werk ik er met veel plezier. Iedere dag is uitdagend en anders. Ik ben er trots op met dit mooie merk te mogen werken. De collecties worden volgens Duits vakmanschap vervaardigd, zijn tijdloos en vrouwelijk. Mode is voor mij, je uiterlijk matchen met je innerlijk. Dat probeer ik over te dragen op mijn klanten. Als een klant met een glimlach van oor tot oor vertrekt, voel ik me happy!

M A N O N

close
Werken bij Marc Cain voelt voor mij als een vis in het water. Ik kan hier mijn passie voor mode en het graag willen omgaan met mensen uiten en daarbij mag ik ook nog in een van de mooiste winkels van Maastricht werken. Samen met een geweldig team dat volledig op elkaar is afgestemd kunnen wij onze kwaliteiten ontplooien en staan wij garant voor een geweldig product. Marc Cain staat na vijftig jaar nog steeds bekend voor zijn super kwaliteit, mooie stoffen en geweldige prints. Tevens is er voor elke leeftijdscategorie en persoon iets te vinden van chic naar classic en van sportief naar stoer.

N I C O L E

close
Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door mode, en koos bewust voor een commerciële mode opleiding. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de exclusieve en succesvolle modewereld van Marc Cain in Maastricht. Een klant die tevreden is met de aankoop van mooie items uit onze collectie, geeft mij altijd weer een goed gevoel. Dat is wat werken bij Marc Cain zo mooi maakt.

PATRICIA

close
Hallo ik ben Patricia en ik werk sinds kort bij Marc Cain. Ik ben er gaan werken omdat het werk mij erg aanspreekt. Het merk is mooi stijlvol en ze besteden veel aandacht aan de stofsoorten. Het past bij jong en oud en dat maakt het merk zo uniek. Wij als gastvrouwen geven de klanten alle aandacht zodat zij met een tevreden gevoel en een mooie outfit naar huis kunnen gaan. Zelf ben ik zeer gemotiveerd om het merk Marc Cain te vertegenwoordigen.

W E N D Y

close
Sinds 2002 ben ik werkzaam als Store Manager in Maastricht. Ons dreamteam heeft inmiddels een uitgebreide en trouwe klantenkring opgebouwd. Wat ooit begon als een klein gezellig winkeltje, is uitgegroeid tot een grote zaak van klasse! Heel eerlijk … er is géén ander modelabel dat ik met meer enthousiasme en overtuiging zou kunnen verkopen. De diversiteit aan thema’s ieder seizoen, de eindeloze exclusieve prints en de hoogstaande kwaliteit, maken Marc Cain uniek!

P A U L

close
In 1983 studeerde ik af aan de kunstacademie van Maastricht. Hier deed ik Modevormgeving. Mijn ervaring als etaleur deed ik op gedurende jaren bij onder meer Peek & Cloppenburg en Imago Mode. Sinds 1999 werk ik als freelance etaleur bij Marc Cain. Dat is een voorrecht omdat het een van de mooiste winkels van Maastricht is. De collecties zijn ieder seizoen weer verrassend en altijd duidelijk herkenbaar. Marc Cain straalt klasse uit!

Contact

MARC CAIN MAASTRICHT

Plankstraat 25
6211GA Maastricht

WhatsApp: +31( 6) 81 95 42 76

Winkel: 043 325 4465

mc.store.maastricht@cainco.nl

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag 13.00- 18.00
  • Dinsdag 10.00 -18.00
  • Woensdag 10.00 -18.00
  • Donderdag 10.00 -18.00
  • Vrijdag 10.00 -18.00
  • Zaterdag 10.00 -17.30
  • Zondag 12.00 - 17.00
  • Be there