Maastricht

MarcCain
TEAM MAASTRICHT

De Winkel

R E A D Y  T O  W E A R

De collecties van Marc Cain Maastricht zijn voortdurend in beweging. Tijdens ieder seizoen worden wisselende, nieuwe thema’s geïntroduceerd. Wij genieten zelf van de ‘ready to wear’ thema’s die het gehele jaar draagbaar blijven. Om u de ‘look’ te geven die helemaal bij u past, is niets ons teveel. We zijn blij als u stralend met een Marc Cain outfit de winkel verlaat.

teamleden

A R M A N D A

close
Sinds mijn 16e werk ik in de detailhandel en sinds 2016 bij Marc Cain Maastricht. Mode, kleding, en mensen in de watten leggen is mijn hobby en mijn passie. Hoe geweldig is het om voor zo’n mooi merk, in zo’n een prachtige winkel de ideale job gevonden te hebben?!

B I A N C A

close
Ik mag sinds 2005 werken in een van de mooiste zaken van Maastricht. Voordien werkte ik in een apotheek, iets totaal anders maar ik heb nooit spijt gehad van deze switch. Ik vind het heerlijk om mijn gevoel voor mode te delen met onze klanten, ze te helpen bij persoonlijk advies en om ze vervolgens blij de winkel te zien verlaten. Dat is voor een apotheekbezoeker toch heel anders.

K A R I N

close
Marc Cain ontdekte ik in 2001. Nog altijd werk ik er met veel plezier. Iedere dag is uitdagend en anders. Ik ben er trots op met dit mooie merk te mogen werken. De collecties worden volgens Duits vakmanschap vervaardigd, zijn tijdloos en vrouwelijk. Mode is voor mij, je uiterlijk matchen met je innerlijk. Dat probeer ik over te dragen op mijn klanten. Als een klant met een glimlach van oor tot oor vertrekt, voel ik me happy!

N I C O L E

close
Al op jonge leeftijd was ik gefascineerd door mode, en koos bewust voor een commerciële mode opleiding. Sinds 2009 ben ik werkzaam in de exclusieve en succesvolle modewereld van Marc Cain in Maastricht. Een klant die tevreden is met de aankoop van mooie items uit onze collectie, geeft mij altijd weer een goed gevoel. Dat is wat werken bij Marc Cain zo mooi maakt.

W E N D Y

close
Sinds 2002 ben ik werkzaam als Store Manager in Maastricht. Ons dreamteam heeft inmiddels een uitgebreide en trouwe klantenkring opgebouwd. Wat ooit begon als een klein gezellig winkeltje, is uitgegroeid tot een grote zaak van klasse! Heel eerlijk … er is géén ander modelabel dat ik met meer enthousiasme en overtuiging zou kunnen verkopen. De diversiteit aan thema’s ieder seizoen, de eindeloze exclusieve prints en de hoogstaande kwaliteit, maken Marc Cain uniek!

P A U L

close
In 1983 studeerde ik af aan de kunstacademie van Maastricht. Hier deed ik Modevormgeving. Mijn ervaring als etaleur deed ik op gedurende jaren bij onder meer Peek & Cloppenburg en Imago Mode. Sinds 1999 werk ik als freelance etaleur bij Marc Cain. Dat is een voorrecht omdat het een van de mooiste winkels van Maastricht is. De collecties zijn ieder seizoen weer verrassend en altijd duidelijk herkenbaar. Marc Cain straalt klasse uit!

close

Contact

MARC CAIN MAASTRICHT

Plankstraat 25
6211GA Maastricht

PERSONAL SHOPPING: +32 477 68 25 86

winkel: 043 325 4465
mc.store.maastricht@cainco.nl

OPENINGSTIJDEN

  • Maandag 13.00- 17.00
  • Dinsdag 10.00 -18.00
  • Woensdag 10.00 -18.00
  • Donderdag 10.00 -18.00
  • Vrijdag 10.00 -18.00
  • Zaterdag 10.00 -17.30
  • Zondag 10.00 - 17.00
  • Be there